PLEASE behave

PLEASE behave
my NEM: YANA.. setay PORT DICKSON.. now standard POLITEKNIK je.. will be ARCHITECTURE.. and now archi is my life.. ~^_^~

Isnin, 3 November 2014

SENI BINA

assalamualaikum..
korang semua sihat? lieya sihat jer.. sekarang nie tengah minggu final exam lieya kat poli.. tak lama lagi dah cuti semester.. pejam celik- pejam celik.. tak sangka masa berlalu dengan pantas.. lieya dah nak mengakhiri semester tiga yang memang struggler bagi liya.. semester nie memang semester killer bagi lieya ngan member semua.. btw semeser nie lah jugak semester yang banyak pengalaman lieya dah belajar and tempuh sama-sama.. lagi pun next semester lieya dah praktikal.. lieya gi praktikal kat damansara. tempat ngan member lieya.. lieya harap masa praktikal nanti lagi banyak benda lieya belajar dalam bidang seni bina nie.. sebenarnya lieya punya final paper dah abis.. tinggal porfolio lieya jer.. nie sekarang tinggal WD punya portfolio. harap semua berjalan dengan lancar.
sebelum tu lieya nak bagi tau kepada mereka yang baru ceburi bidang nie, mean mereka yang amik kos ni untuk sambung belajar korang boleh jer tanya pape soalan kat ruangan text tu.. kalau diberikan masa and peluang lieya untuk update blog nie. inshaallah lieya try buat laman pertanyaan untuk korang.. sebab mereka yang baru jer nak join dalam kos nie mesti tertanya payah sangat ke kos nie. mesti akak atau abang or member korang mest cakap payah kan.. tapi, kebenarannya korang akan dapat tau bila dah masuk. masa first leiya amik kos nie pun lieya tak tau kos nie macam mana, yang lieya tau kos nie kena lukis-lukis tu jer yang ada kat pemikiran lieya. padahal tak pon.. kos nie banyak benda korang kena buat.. dan sebenarnya kos nie best giler..
hmmm. rasa nye memang lama lieya dah tak update citer kat blog nie.. memang banyak citer and isah kitorang..
ok lah lieya just dapat buat citer sampai sini.. so jom layan gambar..











sejujurnya lieya punya blog nie tak de lah famous pon.. orang pon tak tau blog nie wujud ke tak.. harap koran enjoy. bye..


Tiada ulasan:

Catat Ulasan