PLEASE behave

PLEASE behave
my NEM: YANA.. setay PORT DICKSON.. now standard POLITEKNIK je.. will be ARCHITECTURE.. and now archi is my life.. ~^_^~

Selasa, 4 Februari 2014

NeW yEaR

aSSaLaMUaLaIKUM.. ~^_^~
korang semua ape khabar? sihat?
lieya sihat wal afiat...
tapi, tu lah.. resdung lieya nie sentiasa saja menghantui diriku..
sampai abang lieya tanye "ko nak demam ke?"
its okay my brother.. i'm fine.. huhuhuhu..
cube teka lieya dekat mane sekarang nie?
of course lah kat rumah kan.. but, bukan rumah kat port dickson.. tapi, rumah lieya kat batu pahat..
miss my home..
alhamdulillah.. lieya dapat balik kampung lagi.. padahal.. dua minggu lepas lieya dah balik.. tapi, bab minggu nie cuti seminggu lagi.. lieya pun balik lah.. niat sebelum nie lieya tak nak balik..and nak stay kat PD je..
but, semua housemate lieya balik lah.. tak kan lieya nak tinggal sorang-sorang..
saya tidak berani seperti yang anda sangka kan..
first of most, lieya nak ucapkan HAPPY NEW YEAR..
(woi!! lieya sekarang dah separuh dari bulan satu tau... baru sekarang ko nak wish)
sorry my friend i'm late for the wish.. but, tak salah kan.. hehehe.

the story for today.. lieya nak citekan pengembaraan lieya pada hari rabu 1.1.2014
hari pertama untuk tahun 2014..
huhuhu.. sebelum tu malam new year tu.. korang nak tau lieya lepak mane.. kedai burger tepi jalan je lah.. standard lah untuk student..
lieya tak dapat nak gi sambut kat KL and dataran melaka.. no transport lah..
sorry kepada member lieya yang touching pasal KL ngan MELAKA tu.. bukan selalu lieya nganjing..
what does the fox say!!!
hahahaha..

ok stop tu citer punye malam new year..
sekarang cerita hari kepada new year..
okay tepat jam kul 10.00.. lieya kuar rumah ngan housemate lieya sorang ngan member lieya yang laen rumah but same lorong..
FATEN (my housemate),
NAD (my ex roomate mase kat kamsis,, but i'm still miss her.. kalo ade jodoh next sem dux satu rumah ok), ALYA (housemate nad.. but friend to me.. nak topup?? hahaha) and FARAH (housemate nad jugak.. mase kat kamsis kena gelaran mak limah.. sebab pe? tak boleh nak bagi tau lah.. heee)..
okay first Lieya ingat nak gi terminal satu kat seremban.. rupa-rupa nye gi terminal dua lah..
hehehe.. sampai je.. kitorang cop tandas.. and then baru cinema..
ary tu kitorang ngok cite 47 ronin..
how the story.. so amazing.. nothing to say lah.. best.. gempak..
nak tau cite ape? search google.. hehehehe...
okay bole accepted lah biler lieya ngok wayang.. but, yang tak leh blah nye.. lieya boleh beli lens!!!
huhuhuhu.. hasutan faten tidak bole ku katekan lagi.. nie semua sebab nak try lah gune lens.. KONONNYE..
huhuhuh.. terlepas RM40.00
but, orang kate ape... telajak perahu boleh undur.. terlajak kate.. no... hahaha..
bab mase nak try pakai jangan cakap rr.. so funny.. muka, tangan, mata semua kena pegang bab takut punye pasal.. lawak biler pikir kan mase tu..
okay itu cite lens.. sambung balik.. dah beli lens ape lagi means shopping rr..
time to shopping.. banyak lah barang dapur yang lieya beli.. hehehehe..

dah setel kerja kat terminal dua, seremban.. kami berlima serang rumah nad...
means kampung nad... hehehe.. saje datang.. nak ngok gak kampung nad macam mane..
serius kampung nad best.. bukan best sebab penat kayuh basikal naek bukit.. tapi, kampung nad ada banyak pokok.. ade sungai.. memang best lah..
and tak lupe jugak i have meet KAKA,BELLA and PIPI..
serius they all so cute..
kalo tak disebabkan batas.. and haram..rase nak pelux je..
huhuhuhu.. dari situ gak kitorang berkenalan ngan family nad..
her mom,, and dad.. nothing to say.. so sporting giler.. lawak pun ye..
yang pasti BEST..

pukul berapa kitorang gerak balik.. serius tak ingat. bab penat.. so tido lah dalam kete..
yang pasti grak ngan sampai umah malam..
tak ingat tu esok ade kelas.. hehehehe..
okaylah,,, that all my story..
tunggu untuk sedutan yang akan datang.. thanks..
byew...
;^_^;




Tiada ulasan:

Catat Ulasan