PLEASE behave

PLEASE behave
my NEM: YANA.. setay PORT DICKSON.. now standard POLITEKNIK je.. will be ARCHITECTURE.. and now archi is my life.. ~^_^~

Jumaat, 13 Disember 2013

MoRnIgHt^_^~

ASSALAMUALAIKUM...
korang sihat? lieya sihat je..
i hope u all macam lieya jugak..
hari nie dah genap 2 minggu lieya start kelas..
macam biase kehidupan archi nie.. subjek design agak membunuh.. dan subjek ini jugak lah yang akan beri projek yang first..
hahaha.. and minggu nie lieya dah kena buat desgin sendiri.. minimum enam design.. and lieya dapat tema ocean..
huh.. nak kate tak sabar tu tak de lah.. eksited tu ade lh gak..
hah! cakap pasal eksited nie.. lieya baru ingat minggu kedua nie lieya ngan budax kelas eksited giler nak pakai baju bengkel baru.. padahal baju tu selalu nye budak kejuruteraan awam yang pakai..
ye la.. pakaian aktiviti luar kelas..
so...lieya ade sedia kan gambar kat bawah..



itu pasal subjek servey..
dalam minggu kedua nie gak lieya ade presentation pasal design..
huh! demi siapkan butter paper and power point.. lieya ngan member semua bersekang mata sampai kul 5..
huhuhuhu.. dah start dah tido lewat nye.. dah lah straight 2 hari lak tu..
rabu desgin.. khamis working drawing..
memang kena lah tu.. dua-dua puan asmah..

korang nak tau tak ape yang jadi mase ary lieya kena present design tu..
itu lah dugaan archi.. satu kelas buat silap..
mane taknye semua tak paham bace soalan..
hahaha.. presentation tu kitorang kena present guna butter paper saiz A2..not power point...
dah satu kelas salah.. tak angin lak lecture kitorang.. hahaha..
angin nye pasal die bagi mase sampai kul 10..
untuk sedia kan semua benda yang kite nak present...
first, ingat tak jadi present macam semester satu dulu.. ganti minggu depan.. but, the answer is not..
so kitorang ade lah lebih kurang mase 1 jam..
yang lawak nye.. kitorang satu kelas nie dah macam pe.. ke hulu hilir..
macam orang dah tak betul..  last-last.. presentation tu setel..
alhamdulillah.. semua nye berjalan lancar..
walaupun ade sedikit nervous.. yang lawak nye lieya present asik ketawa je..
mane tak nye budax kat belakang keje nye nganjing je..
dah lecture lieya tanya.. "napa awak nie asik ketawa?"
hahaha.. malu doh.. 

hmm..nak cite pasal pe ag ek..
hah! pasal dax umah.. itu privasi..
payau kalo cite nanti..
kan tak pasal-pasal lieya kena palau nanti..
korang... lieya rase lieya dah tak betul lah..
semenjak dua menjak nie lieya rase lieya nie cepat touching lah..
mane tak nye asik nak majuk je..
macam mane nak buang rr sikap macam nie..
lieya tak suke la..
macam budax-budax..
huhuhuhu..

 I THINK THIS STORY WILL BE FINISH,,,
dah tak de idea..
untuk mengakhiri cite.. lieya upload gambar..
ok,,
BYE..
ASSALAMUALAIKUM..
MORNIGHT..
ha3,,