PLEASE behave

PLEASE behave
my NEM: YANA.. setay PORT DICKSON.. now standard POLITEKNIK je.. will be ARCHITECTURE.. and now archi is my life.. ~^_^~

Jumaat, 4 Oktober 2013

CoReTaN.. DSB^^

assalamualaikum..
korang semua sihat?
lieya sihat je.. serius lieya rindu korang sangat2..
dah lama gler kan lieya tak buat cerita.. semenjak lieya dah sambung belajar..
rase nye dari bulan enam.. sebenarnye kan korang, lieya banyak sangat cite nak citekan kat korang..
sejak dari awal lagi sampai sekarang nie..
korang semua sedia maklumkan yang lieya ambil jurusan apa dalam poli nie..
(kepada mereka yang dah lupe,, or tak tau.. lieya amik jurusan diploma seni bina kat politeknik port dickson)
nak tau keje lieya kat sini ape je.. of course lah asik melukis je.. tak pernah berhenti.. setiap minggu akan dapat assignment baru dan mesti ade presentation yang lieya kena  buat..
ok.. subjek yang lieya paling suka is ENGLISH..
korang mesti tak percaya kan.. sebab dulu lieya anti-english... so.. sekarang pun lieya macam tak percayakan diri lieya yang sekarang..
nak tau korang.. setiap minggu or setiap kelas english mesti ade je presentation kat depan.. first, lieya memang tak suke.. tapi, lame2 biasa,, dalam mase tu gak.. lieya dapat kurang rase gugup lieya dikalayak ramai..
nak tau.. ary rabu lepas.. lieya kena buat group discussion.. hu3.. ade syarat dalam group discussion nie.. first.. tajuk group discussion nie akan dibagi seminggu awal sebelum buat discussion.. and bile dah sampai ary yang kite kena wat discussion tu.. die akan bagi point yang telah ditetapkan untuk dibincang dalam kumpulan.. lieya punye point? tak kena dengan yang ditetapkan.. so, die bagi mase 3 minit untuk huraikan point tajuk yang die dah bagi tu.. nervous? memang lah.. tapi tak macam first lieya present.. itu lagi nervous..
lieya tak dapat nak huraikan point tu.. but, i get banyak markah dalam komunikasi discussion.. huhuhuhu.. suke gler..
dah tu ary rabu tu gak petang kul 5.00 lieya ade test math..
ha3.. boleh dikatekan lieya tak study pape pun.. bler nak msuk dewan peksa.. lieya satu kelas doa ramai2..
dah tu,, bler nak masuk dewan lah baru lieya selak buku.. dah tu masuk dewan... huhuhu.. takut je.. bab lieya nye kelas bergabung ngan 2 lagi kelas.. so dewan tu memang penuh.. 
toyol? itu soalan yang agak sukar untuk diajwab.. nak lieya jawab jujur ke?
next time k.. hahahaha..
alhamdulillah.. lieya dapat jawab..
and ary nie.. JUMAAT,, lieya merempat.. hahaha..
nak tau sebab ape? poli lieya jadi tuan rumah penyampaian anugerah kepada setiap poli yang ade kat malaysia nie.. so.. aras asrama lieya kena kosongkan.. huhuhu.. sedih je.. ary nie tido atas lantai..

korang... lieya rindu mak ayah lieya.. ngan membe2 yang laen.. akak.. abang.. adik.. atuk..
huhuhuhu.. raye aji nanti baru lieya balik.. tapi, tak sure bab maybe ade pensyarah yang nak wat kelas gak.. so.. lieya maybe tak balik mase tu...
start balik dari raye ary tu.. sampai sekarang lieya tak balik..
oklah..
nie je cite yang lieya dapat kongsikan kat korang..
mybe cuti sem nanti lieya start balik tulis cite..
sekarang nie,, lieya ngah bertungkus-lumus siapkan projek DSB..
huhuhu.. betul orang cakap.. kite kena banyakkan bersabar dalam belajar nie..
lagi-lagi kos lieya memang struggel..
doakan lieya ok.. tq..
BYEW>>GUD9..