PLEASE behave

PLEASE behave
my NEM: YANA.. setay PORT DICKSON.. now standard POLITEKNIK je.. will be ARCHITECTURE.. and now archi is my life.. ~^_^~

Rabu, 5 Jun 2013

meMoriEs...➜ KaK EyKa + EjA (lieza)

ASSALA.....MULAIKUM'NA.......
(✿◠‿◠) hi korang... dah lame lieya tak buat citekan.. korang ape khabar? ci...cihat tak?
hahaha.. ga....gagap lak... trauma naek roller kat lego lah nie nye pasal.. Jahat tak lieya..menyalah kan benda yang tidak patut dipersalah kan.. tu lah.. nak sangat naek.. biler dah naek.. bawu tau rase nye... tapi, dalam takut-takut tu gak... boleh lagi lieya naek DUA kali... hahaha..
PENDAHULUAN.. untuk pertama kian kali nye... lieya nak bagi tau korang.. yang lieya cihat WAL'AFIAT.. memang lah korang tak tanye... tapi, tak salah kan kalau nak bagi tau.. nak syok sendiri gak... asik korang je..
korang.... oo.. korang..٩(●̮̮̃•)۶ 
lieya nak minta maaf.. sebab... sebab... terlalu lame telah menyepikan diri ٩(̃-̮̮̃-)۶ ... bukan ape... keje lieya semakin lame.. semakin melambak.. plus-plus penat nye lagi.. serius.. lieya tak larat nak memerah idea wat cite.. berangan nak wat cite nye memang banyak.. tapi, tup...tup... biler dah bukak.. malaz nye melanda lak.. tu yang tak de cite..nie pun lieya merajinkan diri.. hahaha.. BANYAK LAH KO LIEYA.. sejak biler lak lah ko jadi rajin... (ditujukan)-> LIEYA..
nie bawu je lieya keje.. dah sibuk macam ape.. apetah lah lagi nanti mase belajar.. HUH!! lagi lah sibuk..
cakap pasal study nie... lieya nak bagi tau kat korang.. yang.. me.. Lieya.. A.K.A. siti nurliana binti iswadi...
>Tahniah,,, anda berjaya ditawarkan program EHD08 (diploma seni bina) di POLITEKNIK PORT DICKSON<
hahaha... lieya akan pergi PD... sambung belajar.. kat poli je.. maybe, bukan rezeki lieya untuk dapat kat UNIVERSITI... tak pe lah.. lieya pasrah and reda je.. first.. lieya tak nak pergi.. nak tunggu U punye pasal.. but, my sister say...
"kalo ko tunggu rayuan.. maybe ko akan dapat kos yang laen dari ko minat.. bab.. budak rayuan nie selalu nye ditempatkan dekat kekosongan kos.. jadi.. tak sure ko boleh dapat yang ko minat.."
so.. BECAUSE dah dapat kos yang lieya minat... i'm made a decision.. to accept it.. walaupun... kos nie... kena struggle gak.. tido lewat.. not make mistake.. and mostly kena rajin lah.. bab rajin tu lieya payah sikit.. hehehe.. but, lieya akan usahakannye...
dari pada yang korang bace.. jangan marah kalo dah tak banyak cite.. hehehe..
sebenarnye.. lieya takut gak nak pergi.. yela.. dapat kat negeri sembilan.. jauh ngan keluarga.. duduk sendiri.. berdikari.. tak pasal-pasal.. daripada badan lieya yang (_) segini... jadi )_( segini...
huhuhu.. ramping je.. yela .. tak dapat makan masakan mak..
dah ramping nanti payah lah lieya.. teramai peminat lak.. dah lah yang macam gini pun peminat nye ramai.. tak terkira lak tu.. hehehehe.. <TAK YAH NAK RAMAI PEMINAT SANGAT LAH>

ok lah.. cite nye tak dapat nak diperpanjangkan.. bab mase nye sudah terhad.. i need tido..
hahaha.
BYEW korang... GUDNIGHT... sebelum memangkah lieya nye laman nie.. jenguk-jenguk lah gambar bawah nie ye..
nie memori bersama lieza and kak eyka.. sebelum mereka berhenti keje..
gamba lego lieya.. lieya tunjukkan next time OK..














not be misunderstanding with all this pic..
we all memang rapat.. kami dah macam sekeluarga..
but, it not be mean semua hal peribadi dicampurkan sekali.. cume hal kerja je..
oK.. BYEW.. (>‿◠)✌




Tiada ulasan:

Catat Ulasan