PLEASE behave

PLEASE behave
my NEM: YANA.. setay PORT DICKSON.. now standard POLITEKNIK je.. will be ARCHITECTURE.. and now archi is my life.. ~^_^~

Rabu, 27 Mac 2013

SpM 2O12 ..✈✈✈✈✈✈

Assalamualaikum.......^^
korang ape ce? cihat?  dah lame tak dengar ce lieya kan? lieya cihat-cohat je.. korang mesti misz gler kat lieya kan? tipu lah kalau tak misz.. lieya nie kan penganggu hidup korang yang terhormat.. terutama nye kat muka buku (FACEBOOK) korang lah kan..
serius lieya cakap.. lieya misz korang giler-giler.. hahahaha.. dah bape lame lieya tak wat story dah lebih sebulan rasenye.. kecian blog lieya.. mesti blog lieya rase dipinggirkan.. keseorangan.. and most bad about that..
lieya harap.. korang semua cihat walafiat..
and sorry lah dah lame tak wat cite.. lieya busy lah.. ngan keje.. ngan suri rumah separuh mase..
and paling banyak busy nye.. mesti lah pasal result spm lieya kan..
huhuhuhu...
busy nak mohon sini.. mohon sane.. and mohon mane-mane..

mesti korang semua nak tahu pasal result lieya kan? lieya malu lah nak tell.. bab result lieya bukan bagus macam mereka yang dapat straigth A+ tu.. hihihihi.. bukan perli tau.. lieya jelous je.. and first foremost lieya nak ucapkan tahniah kepada mereka yang dapat result terbaek spm tahun 2012... and also to my old friend mase sekolah rendah dulu Fildzah Anati.. tahniah dapat straigth A.. TAHNIAH!!!!
bagi mereka yang tak dapat result bagus... or kurang bagus.. and separa bagus.. please do not be sad..
semua yang terjadi mesti ade hikmah nye... so CAYOK!!
This is not eventually end, but just the beginning.. ok? nie baru je permulaan untuk membina mase depan kite..

NGOK macam lieya nie.. (✿◠‿◠) happy-happy je.. kan happy tu bagus.. good for healthy..
hahahaha..
ok serius lieya bagi tahu kat korang ngan sejujurnye.. yang lieya dapt A jgak.. tapi, tak banyak lah.. cikit je..
kadang-kadang lieya terpikir.. mereka yang dapat straight A tu.. mesti otak nye dah macam buku teks.. hihihi.. semua senang je..
hihihi.. astaghfirruwallah halazim.. tak baek nye lieya nie.. mentang-mentang dah dapat result.. mula lah tu buat dosa kecil nya... hahaha...

first kan, mase ary nak amik result nie.. kalau bleh lieya tak nak amik je.. yela kan takut sangat..
but, macam orang kate takdir tak boleh diubah,,, huhuhu.. g amik je lah.. datang memang lambat giler..
mase tu dah ramai gak lah yang amik result.. nak kate last.. tak de lah last sangat.. lieya ingat kalau datang lambat..lieya boleh lah amik ngan aman.. rupe-rupe nye.. geng lieya semua pun baru amik... baru je nak secret-secret kan result.. hehehe... dah lah time tu lieya dah risau nak gi keje... ye la dah lambat katekan.. so, lieya potong je lah barisan.. jahat kan lieya.. kikikiki..
krikk krikk krikk..
lepas tu biler time lieya lak yang kene amik.. hah.. ko amik nie.. takut.. my mom boleh kat belakang jauh nye lak tu.. dah time tu lieya lonely je...
lepas dah duduk tu.. cikgu seri or mama kami (guru kelas) tibe-tibe buat muke terperanjat.. lieya ape lagi dah mengelabah.. mane tak nye lieya dah takut... mane lah tau.. result tu ade yang tak lulus ke.. huhuhu..
last-last.. "YAN...(singkatan bagi yana) P.A. AWAK LULUS"
ARGGHHH!!! cikgu saya takut giler biler cikgu buat muke camtu..
but, after ape yang saya dengar dari mulut cikgu.. serius lieya cakap lieya gembira+sedih..
huhuhu,,, rase nak nangis je..
mane tak nye lieya nak nangis.. matepelajaran yang lieya langsung tak pernah target boleh dapat A..
OH MY GOD,,, i'm really thanks to ALLAH..
and my teacher... friend.. of course my family too..

huhuhu... walaupun tak dapat macam yang lieya ingin kan.. lieya sentiase bersyukur.. because, ade mereka yang lebih teruk...
so.. don't sad-sad OK...

semangat.... SAKAN...
Oklah... sampai.. sini je cite lieya... byew2...
ʕ•ᴥ•ʔ 





Tiada ulasan:

Catat Ulasan