PLEASE behave

PLEASE behave
my NEM: YANA.. setay PORT DICKSON.. now standard POLITEKNIK je.. will be ARCHITECTURE.. and now archi is my life.. ~^_^~

Rabu, 9 Januari 2013

My JoB nOW (>‿◠)✌

aSSaLaMuaLaiV^_^VKuM..
korang semua ape khabar?
cihat semua nye? bagus lah kalau semua nye cihat...
lieya alhamdulillah... cihat-cihat je..
dah lame kan lieya tak buat cite.. dah nak dekat sebulan rase nye kan.. dan sekarang dah masuk 2013..
huhuhu.. nak wat cam ne sekarang nie lieya busy lak ngan keje, bukan study.. hahahaha..
korang semua mesti misz lieya kan... [perasan je lieya nie kan?]

ari nie lieya dapat buat cite bab ari nie off day [cuti] lieya.. so, lieya on9 puas-puas, buat cite, AND ngok cite kat maaduu.. huhuhuhu..
BUT, its still boring...

nak tau tak mase first time lieya masuk keje.. jangan cakap lah.. nervous giler-giler..
kat otak nie dah pikir.. aku nak wat pe lah nanti mase keje.. huhuhuhu.. tak tau pape..
lepas je dah masuk keje.. ade sesi pengenalan.. lieya dapat kenal ngan kak ika, kak dibah, kak lily, kak azi, kak wan [manager lieya], amin, and nafis...
dah tu.. mase sesi pengenalan tu.. lieya tak faham ape kah maksud perkataan "DEPARTMENT" yang diorang cakap tu..
lepas kak wan bagi je department lieya bawu lah lieya tahu,,, rupenye department tu bahagian-bahagian yang ditugaskan kepada kite untuk jage..
lieya dapat department stationary AND beg sekolah budax.. semua nye yang bahagian sekolah lah katekan..
huhuhu..
banyak benda yang lieya tak tau.. macam duty lah.. time rest lah..
but, kak lily dah tell everything... so, semua lieya dah tau...
SYG KAK LILY.. TQ!!

itu untuk ary pertama..
untuk ary kedua lak.. lieya berkenalan ngan kak fuza and zul.. kak fuza so funny..
best ngan die.. asik ketawa je.. ngan zul.. jangan cakap lah.. asik gado je.. bleh dikatekan kitorang tak sekepala.. hahaha..

ada satu ary tu lieya tersermpak ngan membe lieya kat cool blog..
alah cool blog kat sebelah sakan tu.. bukan kat pasaraya sebelah kubur tu..
diorang mase tu nak beli cool blog..
lieya tanye lah kat diorang.. yang diorang dari mane? diorang cakap lah yang diorang dari cari keje.. lieya tanye agi dah dapat keje ke?
diorang cakap dah dapat.. so, lieya ask again start bile? nak tau diorang jawab ape?
start ary nie gak.. hahaha.. memang best..
terbaek lah ANIQ & BAZLI..

dalam2 ade gembira nie mesti ade sedih kan..
biase lah,, perasaan terasa sakit aty ke.. or something else.. pasti ade mase bekerja..
tipu lah kalo lieya taak de rase pape.. itu name nye tak de perasaan..
ha3..
part sedih nye banyak.. mase akhir bulan 12 tahun 2012 tu..
kak fuza, kak lily ngan zul dah benti keje...
lieya dah tak de tempat nak luah kan perasaan and ketawa2..
hu3.. cedih nye..

dalam diorang benti keje tu.. dua malam berturut-turut lieya maen tepung.. lepas keje..
dah balik bawak moto.. warna putih..
but, yang paling menusuk kalbu nie.. mase kak fuza benti lah.. cedih giler.. bab lieya agak rapat gak ngan die..
ade je benda nak diketawakan dalam satu ary tu.. he3.. ingat kenangan tu..
hu3...
ok lah.. cite lieya sampai sini je..
last cite lieya show kan gamba2 last day ngan kak fuza..
BYEW...












Tiada ulasan:

Catat Ulasan