PLEASE behave

PLEASE behave
my NEM: YANA.. setay PORT DICKSON.. now standard POLITEKNIK je.. will be ARCHITECTURE.. and now archi is my life.. ~^_^~

Rabu, 23 Januari 2013

My DaY ._.



ASSALAMUALAIKUM.. ^^
korang semua ape khabar? sihat semua nye?
lieya<--- alhamdulillah.. cihat-cihat sejahtera,,, wal afiat..
huhuhuhu...
sebenarnye... lieya ngah bosan tahap yang maksimum nie... hahahaha..
tak tau nak wat pe.. so, sekarang nie lieya ngah on9 and dengar lagu.. tepat pade kul 10.30.. and pada ary rabu (my off day), 23.10.2013...
tad petang .. lieya gi bando... ngan membe lieya, hunny..
naek moto EGO die.. nak naek moto lieya.. tak sure lah dapat ke tak sampai BPmall tu..
so, lieya bawak lah moto EGO tu.. actually, lieya pelik nape moto tu dinama kan EGO..
ego sangat ke moto tu.. hehehe.. whatever lah...
yang pasti nye.. moto tu tak de gune gear.. so, kaki lieya nie degil.. asik gaya nak tekan gear je..
huhuhuu.. almaklumlah.. bawak moto huruf plat JEX..
memang moto lame lah... but, lieya still sayang kat die.. hahahah.. moto pun lieya sayang..
nie kalo pakwe lieya tau.. mesti jeles... (itu pun kalo ade pakwe.. kenyataan nye... i'm still single)
/
/▌
/ \ 

mase gi bando tadi.. lieya tak de amik gambo..
so no picture lah kat cite kali nie.. heheheh..
tak pe kan?
sampai je kat BPmall tu. lieya ngan hunny trus naek atas.. ngok senarai cite yang disiarkan kat panggung..
first, kitorang berdua,, ingat nak amik yang dalam kul 3.. tapi, ade satu cite je...
dah tu ngok macam tak best je.. 
so, lieya pujuk hunny ngok cite yang kul 4..
last2 die setuju..
bab cite tu. start kul 4.15 hingga kul 5.53..
lieya punye eksited...
lepas dah beli tiket tu.. lieya ngan hunny gi lah.. POPULAR.. nak cari novel..
lieya ingat nak beli gak..
tapi, biler dah sampai.. lieya macam kena tarikan magnet... 
"JANGAN BELI.. MEMBAZIR..."
hahahaha... lebih kurang lah tarikan yang seperti itu.. hehehe..
ade-ade lah lieya ni kan...

dah tu.. lieya gi makan KFC..
dah lame tak makan.. bab tu, rase nak makan..
beli satu set je..
SNAKE PLATE.. ngan dua air pepsi..
kongsi je ngan hunny.. ape orang selalu kate..
SHARING IS CARING..
hahaha...
cakap pasal 'caring' nie.. lieya teringat kan seseorang..
somebody yang lieya dah agak tertarik sikit kat die.. disebabkan sifat caring die..
orang nye tak de lah ensem..
tapi, dimate lieya die seorang yang agak kiut...
huhuhu.. misz him..

UUUpPs!!
dah terlajak kat ne lah cite nie..
lepas makan kfc..
kitorang naek atas balek.. tunggu jam kul 4.10..
lieya kat atas.. rase tak sabo nak ngok cite..
sampai asik ajak hunny.. jom lah gi sane.. nak ngok dah start belum..
hunny just cakap.. belum lagi lah..
huhuhu..
so tunggu je lah.. 
lepas ngok jam dah kul 4.10..
cepat...cepat.. lieya gi sane..
sampai je.. kat citu.. lieya tunjuk kan tiket.. orang tu cakap.. belum lagi..
cedih je..
ngok jam die lak.. lagi lima minit bawu bole masuk..
geram je.

kat dalam panggung jangan cakap lah.. asik terjerit-jerit lieya..
huhuhu..
cite hantu lah katekan..
walaupun tak lah seram sangat..
tapi, asik wat orang terkejut je..
heheheh.. bab tu asik jerit..
lepas je abis ngok wayang..
kitorang gerak balek..

sebelum tu.. gi beli buah tangan..
lieya belikan pappa roti untuk my father.. and sister..
bab diorang je yang kat umah..
tapi, balek je.. abang, adik, akak and ayah lieya... semua ade..
kecuali mak lieya.. die keje..
dah roti satu kongsi 2 orang.. hahaha..
sweet..
mase lieya drive balik tu.. nak tau lieya ngan hunny wat ape..
kitorang follow sorang akak nie..
tak tau jalan dalam lah katekan..
so, follow je laaaa..
last.. last..
ilang jejak..
hah!! ko kaush!!! hehehe.. tapi, sampai rumah akhirnye..
alhamdulillah..
selamat..

(>‿◠)

OK LAH..
cite campai cini je...
byew2..esok lieya keje..balik shif..
so kena tido awal...
GUD9...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan