PLEASE behave

PLEASE behave
my NEM: YANA.. setay PORT DICKSON.. now standard POLITEKNIK je.. will be ARCHITECTURE.. and now archi is my life.. ~^_^~

Isnin, 3 Disember 2012

^_^ Lieya bakal KEJE...

v^_^v
ASSALAMUALAI^_^KUM KORANG....
and selamat petang.. he3..
korang ape khabar? cihat semua nye?
LIEYA? hu3.. ari nie dah masuk hari ke-4 lieya selesema.. huhuhu.. dugaan.. dugaan..
but, ari nie nye selesema macam dah kurang cikit..
tak macam semalam and ari sebelum nye.. huhuhu..
teruk giler-giler lieya cakap..
lieya berharap sangat.. esok lieya dah sembuh.. bab esok ari first lieya keje..
so, tak mau cakit.. cakit.. lah..
tak pasal-pasal.. ari pertama keje tu boleh jadi ari terakhir lieya keje lak..
korang nak tau bile lieya dapat keje nie?
lieya dapat ari nie..
lieya kena interview pun ari nie..
huhuhu.. best gak lah.. walaupun sebenarnye.. lieya takut sangat-sangat..
gementar gak.. mase mintak keje tu..
first time lah katekan..

mane tak nye.. mase masuk tu.. lieya dah takut cikit.. bab muke kakak sorang tu nampak garang cikit..
tapi, sebenar nye kakak tu ok je..
sempat bergurau agi..
best lah gak..
nak tau kakak tu interview ape kat lieya?
mesti lah korang nak tau kan.. hehehe..

first, kakak tu suruh bagi intro pasal lieya..
lieya tulis lah semua nye...
dah tu mula lah interview lieya..
die tanye sebab lieya keje kat citu?
ade masalah kesihatan tak?
kat sekolah malas tak?
tak kesah balik lambat?
dux mane?
mule keje bile?
AND banyak ag lah..

korang nak tau..
lepas je akak tu bagi tau uniform yang lieya kena pakai..
lieya terus beli seluar jean baru kat parit sulong..
bab lieya tak de seluar jean warne itam..
tu yang lieya beli baru..
harga.. RM 39.90
hu3..
tak leh nak dapat kurang..
abis duet poket lieya..
dah lah tinggal 40 ringgit..
he3..
tak pe lah.. untuk keje kan..
lieya keje kerana ALLAH..
hehehe..

OKlah.. cite lieya sampai sini je..
doakan lieya dapat bekerja dengan baek..
huhuhu..
amin..
byew2...



Tiada ulasan:

Catat Ulasan