PLEASE behave

PLEASE behave
my NEM: YANA.. setay PORT DICKSON.. now standard POLITEKNIK je.. will be ARCHITECTURE.. and now archi is my life.. ~^_^~

Sabtu, 1 Disember 2012

L!EyA 凸(¬‿¬)凸 bOSaN

Assalamualai^_^kum... 
korang semua cihat? Lieya tak cihat.. lieya kena selesema.. dari semalam kena.. UuUu.. ಥ_ಥ
lieya tak cuke kena selesema.. sebab ianye perit.. dah lebih 30 kali lieya bersin dari tadi pagi..
punca nye masih tidak dapat dikenal pasti..
UuUu... sape-sape tolong lah lieya!!! hu3.. (╥﹏╥)

sebenarnye, lieya sekarang nie ngah bosan+bosan+bosan.. bosan sangat..
AND lieya sekarang nie ngah mengangur di rumah..
tak de benda yang lieya boleh buat... melainkan, maen game.. ngok tivi.. ngok FB.. layan blog.. tido.. makan.. jalan2..
tu lah rutin lieya sekarang..
dah tak de rutin, wat homework, bace buku, pergi sekolah, wat keje sekolah..
DAH TAK ADE..
sekarang nie lak, lieya ngah sibuk nak cari keje part time..
nak spend money..
hu3..

tapi, nak cari keje kat ne yang ade gaji besar hah?
lieya ngah nak kumpul duet.. nak wat beli kamera.. kalau tak dapt beli kamera pun.. maybe beli enset.. tu je..
kalau tak pun, lieya spend duit tu nak wat amik lesen kereta.. kalau tak pun agi lieya spend untuk study nanti..
but, yang lieya paling nekad.. nak beli kamera.. nanti boleh amik gambar banyak2.. dah tu masuk kan kat dalam blog.. korang boleh ngok..

nak beli sangat-sangat.. lieya kalau nampak ade orang gune kamera nie.. lieya geram sangat-sangat,, lieya jelous..(≧◡≦)


korang ade idea tak nak wat pe mase cuti panjang nie.. 
nak pegi bercuti.. family lieya bukan orang yang berduet..so, tak leh..
UuUu.. bosan.. bosan..
nak tunggu kakak lieya balik.. entah bile lah die balik agi..
lieya bosan tahap maksimum nie..
tu yang wat cite pun tak best sangat..
hu3.. sowey ye... 
mianei..

Ok lah.. tu je.. cite for today..
byew2,,
tiba-tiba misz lak kat semua membe.. nak jumpe diorang..
I MISZ U SO MUCH!!!!





Tiada ulasan:

Catat Ulasan