PLEASE behave

PLEASE behave
my NEM: YANA.. setay PORT DICKSON.. now standard POLITEKNIK je.. will be ARCHITECTURE.. and now archi is my life.. ~^_^~

Isnin, 3 Disember 2012

❣ BuBloG..

..✈✈✈✈✈✈
ASSALAMUALAI^_^KUM..
korang semua cihat? bagus lah kalau semua cihat..
lieya masih belum cihat.. virus selesema nie.. masih menjangkiti lieya.. dan nampaknye ianye macam nak jadi makin parah.. lieya rase macam bakal demam je.. hidung lieya pun dah sampai melecet.. asik kuar hingus je.. hehehe..  {selekeh nye aku nie} ٩(×̯×)۶
doa-doa lah jangan rase nak pitam.. OMG.. lieya tak nak..
kalau esok pagi badan lieya tak ok lagi.. kena pegi joging nie.. biar peluh banyak kuar.. nanti cepat sembuh..
macam kakak lieya buat kat universiti die sane mase die demam..
nak sembuh cepat.. die pegi joging.. die cakap berkesan.. die punye panas macam makin berkurang..
tu yang lieya nak wat gak..

kalau esok macam dah OK cikit.. boleh lah lieya kuar pegi cari keje.. NGAN hunny (membe lieya)..
nak try cari keje kat sakan..
乂⍲‿⍲乂
he3.. tak pe lah.. lieya dah malas nak pikir pasal gaji.. asalkan ade pengalaman bekerja je.. dah cukup..
daripada tak bekerja langsung..

Lieya nak tell something..
mulai sekarang.. lieya bukan bupel ag.. lieya bublog..
maksud nye.. SECRET,, hahaha.. bagi mereka yang mengetahui nye.. baguslah..
nak tau nape lieya tukar...
bab membe lieya die sayang lieya sangat-sangat.. bab tu die tak bagi lieya gune bupel ag..
Lieya luv she, hug she AND wanna kisz she..
hu3..
SAYANG KAMO MIRSHA MOLLA..
(︶ε︶メ)

OK lah.. tu je.. story untuk ary nie..
hope korang enjoy..
kalau lieya ade kamera..
enset yang ade kamera ke..
or whatever..
boleh lah lieya letak gambar or something else..
but, lieya tak de lah..
tapi lieya bersyukur dengan ape yang lieya ade..
hope korang macam tu gak..
BYEW,,
assalamualaikum.. selamat bertemu kembali...
(。◕‿◕。)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan