PLEASE behave

PLEASE behave
my NEM: YANA.. setay PORT DICKSON.. now standard POLITEKNIK je.. will be ARCHITECTURE.. and now archi is my life.. ~^_^~

Isnin, 3 Disember 2012

^_^ Lieya bakal KEJE...

v^_^v
ASSALAMUALAI^_^KUM KORANG....
and selamat petang.. he3..
korang ape khabar? cihat semua nye?
LIEYA? hu3.. ari nie dah masuk hari ke-4 lieya selesema.. huhuhu.. dugaan.. dugaan..
but, ari nie nye selesema macam dah kurang cikit..
tak macam semalam and ari sebelum nye.. huhuhu..
teruk giler-giler lieya cakap..
lieya berharap sangat.. esok lieya dah sembuh.. bab esok ari first lieya keje..
so, tak mau cakit.. cakit.. lah..
tak pasal-pasal.. ari pertama keje tu boleh jadi ari terakhir lieya keje lak..
korang nak tau bile lieya dapat keje nie?
lieya dapat ari nie..
lieya kena interview pun ari nie..
huhuhu.. best gak lah.. walaupun sebenarnye.. lieya takut sangat-sangat..
gementar gak.. mase mintak keje tu..
first time lah katekan..

mane tak nye.. mase masuk tu.. lieya dah takut cikit.. bab muke kakak sorang tu nampak garang cikit..
tapi, sebenar nye kakak tu ok je..
sempat bergurau agi..
best lah gak..
nak tau kakak tu interview ape kat lieya?
mesti lah korang nak tau kan.. hehehe..

first, kakak tu suruh bagi intro pasal lieya..
lieya tulis lah semua nye...
dah tu mula lah interview lieya..
die tanye sebab lieya keje kat citu?
ade masalah kesihatan tak?
kat sekolah malas tak?
tak kesah balik lambat?
dux mane?
mule keje bile?
AND banyak ag lah..

korang nak tau..
lepas je akak tu bagi tau uniform yang lieya kena pakai..
lieya terus beli seluar jean baru kat parit sulong..
bab lieya tak de seluar jean warne itam..
tu yang lieya beli baru..
harga.. RM 39.90
hu3..
tak leh nak dapat kurang..
abis duet poket lieya..
dah lah tinggal 40 ringgit..
he3..
tak pe lah.. untuk keje kan..
lieya keje kerana ALLAH..
hehehe..

OKlah.. cite lieya sampai sini je..
doakan lieya dapat bekerja dengan baek..
huhuhu..
amin..
byew2...



❣ BuBloG..

..✈✈✈✈✈✈
ASSALAMUALAI^_^KUM..
korang semua cihat? bagus lah kalau semua cihat..
lieya masih belum cihat.. virus selesema nie.. masih menjangkiti lieya.. dan nampaknye ianye macam nak jadi makin parah.. lieya rase macam bakal demam je.. hidung lieya pun dah sampai melecet.. asik kuar hingus je.. hehehe..  {selekeh nye aku nie} ٩(×̯×)۶
doa-doa lah jangan rase nak pitam.. OMG.. lieya tak nak..
kalau esok pagi badan lieya tak ok lagi.. kena pegi joging nie.. biar peluh banyak kuar.. nanti cepat sembuh..
macam kakak lieya buat kat universiti die sane mase die demam..
nak sembuh cepat.. die pegi joging.. die cakap berkesan.. die punye panas macam makin berkurang..
tu yang lieya nak wat gak..

kalau esok macam dah OK cikit.. boleh lah lieya kuar pegi cari keje.. NGAN hunny (membe lieya)..
nak try cari keje kat sakan..
乂⍲‿⍲乂
he3.. tak pe lah.. lieya dah malas nak pikir pasal gaji.. asalkan ade pengalaman bekerja je.. dah cukup..
daripada tak bekerja langsung..

Lieya nak tell something..
mulai sekarang.. lieya bukan bupel ag.. lieya bublog..
maksud nye.. SECRET,, hahaha.. bagi mereka yang mengetahui nye.. baguslah..
nak tau nape lieya tukar...
bab membe lieya die sayang lieya sangat-sangat.. bab tu die tak bagi lieya gune bupel ag..
Lieya luv she, hug she AND wanna kisz she..
hu3..
SAYANG KAMO MIRSHA MOLLA..
(︶ε︶メ)

OK lah.. tu je.. story untuk ary nie..
hope korang enjoy..
kalau lieya ade kamera..
enset yang ade kamera ke..
or whatever..
boleh lah lieya letak gambar or something else..
but, lieya tak de lah..
tapi lieya bersyukur dengan ape yang lieya ade..
hope korang macam tu gak..
BYEW,,
assalamualaikum.. selamat bertemu kembali...
(。◕‿◕。)

Sabtu, 1 Disember 2012

L!EyA 凸(¬‿¬)凸 bOSaN

Assalamualai^_^kum... 
korang semua cihat? Lieya tak cihat.. lieya kena selesema.. dari semalam kena.. UuUu.. ಥ_ಥ
lieya tak cuke kena selesema.. sebab ianye perit.. dah lebih 30 kali lieya bersin dari tadi pagi..
punca nye masih tidak dapat dikenal pasti..
UuUu... sape-sape tolong lah lieya!!! hu3.. (╥﹏╥)

sebenarnye, lieya sekarang nie ngah bosan+bosan+bosan.. bosan sangat..
AND lieya sekarang nie ngah mengangur di rumah..
tak de benda yang lieya boleh buat... melainkan, maen game.. ngok tivi.. ngok FB.. layan blog.. tido.. makan.. jalan2..
tu lah rutin lieya sekarang..
dah tak de rutin, wat homework, bace buku, pergi sekolah, wat keje sekolah..
DAH TAK ADE..
sekarang nie lak, lieya ngah sibuk nak cari keje part time..
nak spend money..
hu3..

tapi, nak cari keje kat ne yang ade gaji besar hah?
lieya ngah nak kumpul duet.. nak wat beli kamera.. kalau tak dapt beli kamera pun.. maybe beli enset.. tu je..
kalau tak pun, lieya spend duit tu nak wat amik lesen kereta.. kalau tak pun agi lieya spend untuk study nanti..
but, yang lieya paling nekad.. nak beli kamera.. nanti boleh amik gambar banyak2.. dah tu masuk kan kat dalam blog.. korang boleh ngok..

nak beli sangat-sangat.. lieya kalau nampak ade orang gune kamera nie.. lieya geram sangat-sangat,, lieya jelous..(≧◡≦)


korang ade idea tak nak wat pe mase cuti panjang nie.. 
nak pegi bercuti.. family lieya bukan orang yang berduet..so, tak leh..
UuUu.. bosan.. bosan..
nak tunggu kakak lieya balik.. entah bile lah die balik agi..
lieya bosan tahap maksimum nie..
tu yang wat cite pun tak best sangat..
hu3.. sowey ye... 
mianei..

Ok lah.. tu je.. cite for today..
byew2,,
tiba-tiba misz lak kat semua membe.. nak jumpe diorang..
I MISZ U SO MUCH!!!!