PLEASE behave

PLEASE behave
my NEM: YANA.. setay PORT DICKSON.. now standard POLITEKNIK je.. will be ARCHITECTURE.. and now archi is my life.. ~^_^~

Jumaat, 9 November 2012

O.o My FrIdAy DaY

misz him so much.. but, what i can do.. it over..
O.o

ASSALAMUALAIKUM SEMUA...
korang ape khabar? cihat semua nye? dah mam? mam pe? dah mandi? kalau belum mandi... gi mandi dulu.. bawu acin nanti.. huhuhu..
[hehehe... banyak nye songeh lieya nie kan?]
[lieya cihat walafiat.. alhamdulillah...]
ari nie ari jumaat.. no exam.. so, happy-happy jap..
sebenar nye lieya nak tanye korang... 
ahad nie.. umah nenek lieya ade kenduri cikit.. dah tu my bestfriend lieya [HANI] lak ade kenduri kahwin...
tak tau nak gi yang mane satu..
can u all help me?
just give me a cadangan yang TERBAEK je..
hehehe..
kalau dah ade cadangan.. just chat with me at MY WORLD ok?
huhuhu.. ^_^

today gak, my sister [SITI SALWA] alek..
huhuhuhu..
rindu mah...
>_<
die makin kurus..
dah kalah lieya..
hehehe...
mane nye tak kurus kalau lari 6 kilometer tanpa berhenti...
bab tu boleh kurus...
kalau lieya? hmmmm... no komen... hahahah.. ~_~
but, I never give up to make my body slim.. hahaha...cayok lieya!!

19.11.2012
nanti... adik lieya amik result UPSR
tak cabar nye..
lieya yang tak cabar-cabar ngok result die... but, adik lieya wat tak tau je.. rileks je,,, huhuhu,,
biase lah..
dia lelaki kan....
selalunye, budak laki nie, jenis yang selamba..
huhuhuhu.. mcm abang lieya gak..

K lah.. tu je cite lieya malam nie..
nak wat benda laen lak.. hahaha..
O.o 
byew..byew..
gud9 [gud nite]
^_^


Tiada ulasan:

Catat Ulasan