PLEASE behave

PLEASE behave
my NEM: YANA.. setay PORT DICKSON.. now standard POLITEKNIK je.. will be ARCHITECTURE.. and now archi is my life.. ~^_^~

Rabu, 28 November 2012

O_o My DaY {IV}

ASSALAMUALAIKUM.. CEMUA...

korang semua cihat? lieya.. alhamdulillah cihat wal A-fiat...
lieya harap korang semua cihat-cihat sejahtera..
story for today.. lieya nak citekan pasal minggu last lieya sekolah..
last day lieya pakai baju sekolah.. kasut sekolah.. AND lepas nie dah tak wat keje sekolah [ walaupun yg sebenarnye lieya nie memang jarang wat keje sekolah..]
he3,,,

nak tau 26.11.2012
lieya peksa KIMIA.. nak kate feveret subject.. boleh lah...
he3..
kertas 1 dan 2 lieya macam boleh skor.. boleh jawab..
BUT, for paper three.. OMG!!
lieya fail.. salah bagi eksperimen.. nak je mase tu lieya nangis.. but, i must be strong..can not sad sad..
YANG-ESA maha adil... die akan membantu umat nye.. ^_^

yang ari selasa lak.., 25.11.2012
lieya peksa biology.. paper 1,2 and 3.. lieya boleh skor...
walaupun kenyataan nye ade yang susah gak.. but, lieya still luv sangat kat mama lina {my biology's teacher}
die banyak berkorban untuk kami.. sampai sakit pun.. still ajar kami..
LIEYA mcm nk KISZ, HUG, AND SAY THANKS SO MUCH TO HER..

and the last day.. is today,, 28.11.2012..
lieya DAH MERDEKA SPM..
last paper,.. PRINSIP PERAKAUNAN..
huh!! jangan cakap lah... susah giler..
but, lieya still akan berdoa untuk dapat kan yang terbaek.. AMIN>>

AND my target is 10A+
walaupun mustahil..tapi, yang mustahil tu.. mungkin akan terjadi juga..
i hope like that..
<3 <3 <3


ok lah.. tu je story untuk ari nie..
hu3.. byew2,,, cemua..
lieya misz korang..
^_^





Tiada ulasan:

Catat Ulasan