PLEASE behave

PLEASE behave
my NEM: YANA.. setay PORT DICKSON.. now standard POLITEKNIK je.. will be ARCHITECTURE.. and now archi is my life.. ~^_^~

Rabu, 7 November 2012

O_o My DaY {II}


assalamualaikum korang...
huhuhuhu... ARI nie lieya awal cikit wat cite.. selalu nye lewat-lewat malam bawu lah lieya nak wat cite...
entah tak tau nape lak ary nie terajin sangat.. hak3...
maybe happy sangat kut.. bab bawu je lepas abis peksa paper yg lieya minat...
hu3.. ^_^
nak tau paper ape? nanti lieya bagi tau..
huhuhu.. sowey lah cite "O_o My DaY" yang first tu patut nye panjang... so, tak ciap agi..
tadi malam mase ngah syok-syok wat cite.. my sister call lak...
ape agi.. lame lah kitorang talking-talking...
banyak sangat cite yang kitorang nak citekan...
nasib baek topup die gune bil.. he3.. jadi lieya selamat lah..
kikiki...

OoOopppsss... sowey-sowey.. lieya lupe lak nak tanye korang cihat?
huhuhu...
lieya cihat... alhamdulillah..
tu lah acik nak cite-cite je.. kan terus lupe plot permulaan nye..
hak3..

sambung cite tadi...
semalam lieya citekan pasal peksa ari isnin ngan rabu..
so, today lieya nak citekan pasal ari selasa ngan khamis[ today lah kan?] lak... hehehehe...
>_<
nak tau... ari selasa kan lieya peksa bahasa inggeris...
so, macam-macam kerenah lah my rakan sepejuang...
but, for me.. entah lah.. tak tau.. takut ke, gemuruh ke.. and.. ...........[dot2]
tapi, lieya bersyukur sangat.. bab ade gak idea yang menjelma dalam kepala lieya nie...
huhuhu...
AND boleh dikatekan kebanyakan yang ditarget.. tak de yang kuar lak...
ape agi, semua macam lipas kudung... tak senang duduk lak dibuat nye..
hahaha.. but, nasib baek lieya ngan membe lieya ade celak-celak yang  laen...
so, tak worry cangat lah...

HMMM... AND today... lieya peksa MATEMATIK!!!!!
hahahaha..
cuke nye!!!!!
mase peksa kertas satu,,, hui!! boleh jawab tu memang lah...
but, time tak cukup lak...
huhuhu... tak leh nak wat pape dah..
but, for paper two.. lieya terlebih mase lah lak..
boleh sempat tido-tido agi..
hahaha.. =_=
ZzZzZz
hehehe,,,


Ok lah tu je,,, cite lieya untuk ari nie...
byew-byew... see u next time..
[study hard for spm, BUT still layan fb N blog I]
~_~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan