PLEASE behave

PLEASE behave
my NEM: YANA.. setay PORT DICKSON.. now standard POLITEKNIK je.. will be ARCHITECTURE.. and now archi is my life.. ~^_^~

Jumaat, 23 November 2012

HΣLLϴ buface MY luv

�------< ılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılı >------�

assalamualai^_^kum semua...

me adelah bupel.. ini gambar yang disengaja kan..  comey kan  kalau lieya lipat tudung macam tu... he3.. >_< gambar ini telah diambil oleh BUFACE fotografer kami...
lll
ll
l
V

ini dia BUFACE fotografer kami... he3..die comey.. kecik.. and tinggi dari bupel je..
nak tau tak mase bile lieya amik gambar nie??
ari: khamis.. tarikh: 22.11.2012
mase kitorang baru sahaja tamat kelas biologi..
huhuhuhu..
nak tau tak.. ape yang lieya ngan BUFACE buat mase kelas?
jengjengjeng
kami berdua maen 
BINGO..
...XOXO
&
<WORD>

kami minta maaf cikgu.. disebabkan kami bosan DAN ngantuk..
kami telah bercadang memain permainan yang PELIK KUT
hahaha..
but, today nye kelas kami tak maen agi..
kami concentrate..
AND fokus..
so, don't worry OK?
{kalau lah lieya boleh cakap cam nie}

ok lah.. nie je cite nye..
CIKIT+maybe TAK BEST+TAK DE IDEA..
huhuhu.. 
byew2..
thanks for BUFACE...
luv U, hug U, kis U
huhuhu..

(>‿◠)✌




Tiada ulasan:

Catat Ulasan