PLEASE behave

PLEASE behave
my NEM: YANA.. setay PORT DICKSON.. now standard POLITEKNIK je.. will be ARCHITECTURE.. and now archi is my life.. ~^_^~

Isnin, 15 Oktober 2012

ಥ_ಥTeRhArU♪♫

٩(●̮̮̃•)۶
assalamualaikum cemua...
ce teka, kek tu cape yang punye...
Lieya punye... he3..
nampak cedap tak?
first yang Lieya makan kt kek tu, anggur nye...
he3..
cedap...
lieya dapat mase petang tadi..


٩(•̮̮̃-̃)۶
mesti korang pelik, nape tajuk nye "terharu sangat"..
sebab nye, kawan lieya canggup belikan kek untuk lieya...
bukan nye murah kek tu...
lieya ingat diorang belikan yang sepotong je...
bab nak jimatkan duet..
rupe-rupenye tak..
diorang beli yang circle terus.. huih!!
memang tak abis.. lah..

dah lah memang kena time lieya ngah diet lak tu...
cobaan-cobaan..
he3..

٩(×̯×)۶
nak tau diorang kena kan lieya macam mane petang tadi...
diorang ajak gi jalan kat kawasan medan..
lieya percaya lah... ingat betul-betul gi.. [sampai cek minyak moto mase tu]
rupe-rupe nye tak..
apelah... 
tut-tut.. suprise.. ade kek.. hahahaha..
gembira giler... 

yang bawah nie lak gambar yang laen mase kitorang amik tadi petang..
tak de keje sangat..

saje-saje je nie.. bocan tunggu membe ngah dating...

comey tak? hehehe.. JAWAPAN : tak pun

kebanyakkan nye gambar lieya..

comey tak muke kami yang dah comot tu.. lieya yang mulekan dulu..

so delicous.. umm. yummy2..

ok lah.. tu je cite lieya... pasal celebrate befday lieya..
byew..
>_<



Tiada ulasan:

Catat Ulasan