PLEASE behave

PLEASE behave
my NEM: YANA.. setay PORT DICKSON.. now standard POLITEKNIK je.. will be ARCHITECTURE.. and now archi is my life.. ~^_^~

Isnin, 29 Oktober 2012

❣ SeBaLiK bLoG ❣

◠‿◠
assalamualaikum korang,,,
korang semua ape khabar? cihat?
<lieya> alhamdulillah.. lieya cihat-cihat je...[konon nye]
sebenarnyekan.. lieya tak tau nak citekan pasal ape ary nie,,,
bab otak lieya ngah jem nie... hahahaha..
(>‿♥)
semalam lieya ade lah lawat... satu blog nie...
lieya minat giler-giler kat blog budx nie..
nak tau sebab ape?
bab nye.. blog die cantik.. budx tu pun comey... nice blog.. and so many lah... hehehe..
tapi, yang paling lieya suke adelah bace cerita kat blog die...
semua cite yang die buat.. semua best-best..
sampai lieya nie dah tertaksup sangat.. hahaha..

But, yesterday.. lieya bace cite cedih kat blog die..
(╥﹏╥)
die dah clash ngan pakwe die..
lieya harap die tabah... and jangan sedih sangat.. [sape lah yang tak sedih kalau dah clash kan?]
apelah lieya nie...
kalau ade jodoh.. korang mesti akan bersame kembali..

harap korang berdua berbaek semula...
and korang semua nak tau.. budx nie cakap... die akan tunggu si man tu kembali kat die.. bab she love him very much..

menantilah dengan penuh kesabaran..
dan lieya harap.. penantian yang die lakukan itu..tidak akan berakhir dengan kekecewaan..

K lah tu je cite nye... hehehe.. not longer..
[sebenarnye kan, lieya tak cihat.. tadi pagi lieya kena cirit-birit] 
bile tanye kat my mum and my brother..
diorang cakap yang diorang tak kena pun..
huhuhu..
nasib lieya lah kan...
korang doakan lieya cepat sembuh tau..
cakit nye perut nie...
ಥ_ಥ

BYEW..
(>‿◠)✌


Tiada ulasan:

Catat Ulasan