PLEASE behave

PLEASE behave
my NEM: YANA.. setay PORT DICKSON.. now standard POLITEKNIK je.. will be ARCHITECTURE.. and now archi is my life.. ~^_^~

Jumaat, 14 September 2012

➜WhY MaJuK i_i

assalamualaikum semua...
firstlieya ingat nak citekan pasal membe lieya tu.. tapi, tak jadi lah..
ade budak yang majuk...
nak tau sape yang majuk tu... 
hu3.. mestilah korang tak kenal kan...
name dia WHY NUR FIQKAH..
dia majuk sebab selama lieya ade blog nie.. lieya langsung tak pernah citekan pasal die...
hu3.. sebab tu die marah...
٩(×̯×)۶
sebenarnye.. citenye bermula macam nie...
semalam sepupu why, nadia jemput lieya ngan membe lieya lagi sorang.. yang bername nurul(yuyul)..
alah ingat tak cite pasal merebut along membe sendiri tu..
itu lah nurul..
he3...
ok lah sambung balik...
dah tu.. lieya ngan nurul rancang lah nak gerak saing2 g rumah nadia..
dah sampai kampung nye nadia tu.. kitorang terus pergi umah why...
ingat why dah ciap2.. rupe2 nye.. masih pakai baju y-shirt..
haih!!
٩(•̮̮̃-̃)۶
ape lah membe lieya nie...
dah tu lieya ngan nurul pun tunggu lah sampai die ciap...
dah die ciap tu...
kitorang terus pergi umah nadia...
sebelah je rumah diorang..
tak yah bawak moto...
dah tu.. nadia jemput kitorang makan..
kitorang makan mee hun je..
bab masing2 dah kenyang..
tapi, why tak kenyang... kan why?
he3...
why kan nak membesar...
lepas kitorang dah amik makanan tu.. kitorang g lah duduk.. 
sambil makan tu kitorang berbual-bual..
daripada tu lah lieya citekan pasal lieya wat cite kat blog pasal first boyfriend I...
hu3...
tak tau nape tiba-tiba si why nie boleh marah...
die marah bab tak pernah ade cite die dalam blog lieya nie... hu3..
kecian-kecian...
ok lah, tu je cite yang lieya nak kongsi kan ngan korang... ha3..
byew2..
ᵔ.ᵔ 

yang tudung kuning tu lah why....
nak tau satu benda tak..
lieya suke kenakan why,,,
nak tau gelaran yang baru-baru nie lieya gelar kan kat die...
"WAI TONG KELING STYLE"




  

Tiada ulasan:

Catat Ulasan