PLEASE behave

PLEASE behave
my NEM: YANA.. setay PORT DICKSON.. now standard POLITEKNIK je.. will be ARCHITECTURE.. and now archi is my life.. ~^_^~

Jumaat, 28 September 2012

TwO !N OnE... JUST READ k ~_~

assalamualaikum...
rase nye macam dah lame lieya tak buat cite...
hehehehehe(selekeh nye..padahal selalu buka cume malaz nak wat cite) 
sebenar nye sebelum lieya nak mulekan cite lieya... lieya nak ucap kan kamsahamida kepada ILI NABILAH(membe lame lieya...) yang dah follow lieya...
sebenarnye lieya dah lame tunggu...
hehehehe...(tak tau malu)
lieya jujur je..
ok.. sekarang nie lieya nak citekan pasal peperiksaan percubaan spm...
he3..
nak tau result lieya mcm mne... huhuhu.. (RAHSIA)
kikikiki...
lieya sbnarnye tension....
ramai ckgu yg cedih dgn result lieya...
mne tak nye... bnyk yg menurun...
tapi, admat, math, bio ngan sej lieya meningkat... huhuhuhu...
lieya cuke2.. sngt2...

dan sebenarnye lieya nak bagi tau korang yang lieya happy giler2...
huhuhuhu...
mne tak nye drpd follower lieya kat blog nie just 4...
skrng dh jad 8...
huhuhuhu....
nie semua berkat drpd buat promosi kt fb....
tak tau malu kan...
abis lieya bosan ngok follower kt blog tu tak bertmbh-tmbh...
jad.. dengan semangat yng kental [kental lah sngt]
lieya sent link blog lieya kat smua bdak yang ngah on9 kt fb..
tak tau malukn..
smpai disebabkan tu jugk lieya bukn setakat dpt follower baru, tapi...
dpt brknaln dgn adek comey...
huhuhu..
adek Ct Nur Hidayatul...
hu3.. tq sbb beri smngt kt akq...

ok lh tu je cite nye...
BYEW2...
never forget me K...
^_^


nie lah yang terjadi kt lieya... hahahaha...



Tiada ulasan:

Catat Ulasan