PLEASE behave

PLEASE behave
my NEM: YANA.. setay PORT DICKSON.. now standard POLITEKNIK je.. will be ARCHITECTURE.. and now archi is my life.. ~^_^~

Khamis, 20 September 2012

♡ KeNaNgAn BeRsAmA dEnGan d!e ♡

 ٩(•̮̮̃-̃)۶
hye guys!!
korang sihat? dah makan?
huhuhu... banyak songeh lak...
korang semua mesti nak tau cite pasal lieya ngan EX-boyfriend lieya kan?
macam korang nampak perkataan "EX", maksud nye lieya ngan die dah clash....
macam cerita sebelum nie yang lieya dah bagi tau yang lieya dah bertekad untuk berpisah dengan die...
lieya ingat malam tu, (17.9.2012) die akan mesej lieya... rupe nye tak jugak...
dalam kul 10.30pm baru lieya mesej die...
tapi, malam tu berbeza ckit...
lieya tak bahasakan dengan die "AYNG & CYNG"
 lieya bahasa wan N lieya...
korang mesti nak tau macam mane lieya mesej die kan...
mase lieya nak bagi tau yang lieya nak putuskan hubungan die...
lieya pening sangat, bab tak tau nak mulekan macam mane...
banyak yang lieya pikir kan...
aq nak clash ngan ko..
kite putus je lah,,,
kite tamat kan je hubungan ini,,,,
lieya tak nak kapel ngan wan lagi...
aq dah tak tahan ngan ko..
aq nak putus dengan ko...
kite tak yah kapel lagi lah...
korang ngok...
banyak kan... tapi, satu pun lieya tak gune,,,, hehehehe...

LIEYA : assalamualaikum wan...
DIE : waalaikummusalam... yes... ade bley sy tlong cik liana (mase nie lieya tak de mood langsung)
LIEYA : lieya ade benda nak bag tau kat wan nie... boleh tak?
DIE : bley,,, dh rse cm ssuatu nie...
LIEYA : lieya ingat nak tamat kan hubungan kite sampai sini je lah....

mase tu lieya tunggu jawapan die...
tapi, die balas lambat sangat-sangat... lieya ingat lepas tu die akan tanye sebab dan pujuk lieya dari nak putus kan hubungan tu...
tapi, rupe-rupe nye....

DIE : k lah, low lieya cakap cam tu, wan terima...minta maaf lah,,, wan tak bley layan lieya, tak macam owng tengah kapel yang laen... perhubungan biase ade tak lagi.. 

OH MY GOD!!!
HE ACCEPTED..
die langsung tak pujuk lieya...
lieya kecewa giler...
maybe, kalau die pujuk lieya... lieya tak kan putus ngan die... tapi, bukan...
betul ape yang kakak lieya cakap.... apabila kite dengar ayat minta maaf tu memang pedih....
mse tu lieya rase nak nangis ade... nak ketawa (zero percent)...
lieya memang cedih sangat...
kalau die mase tu ade kat depan lieya... lieya macam nak tumbuk-tumbuk die....
cedih giler!!

LIEYA : terserah kat wan,,,, lieya tak kisah,,,, kalau wan nak kawan boleh je...
WAN : kalau tak de hubungan ag tak pe... wan tak kisah, hubungan kawan biase tu kalau bley ade bagi pendapat wan... terserah kat lieya nak kawan tak ag dengan wan nie... 

lieya rase mase tu lieya nak cekik-cekik die...
mane tak nye lieya ngah sedih boleh die tanye soalan tu ag... haih!!
lieya macam rase yang die macam tak de ape-ape perasaan kat lieya....
so sad...

LIEYA : kan lieya dah cakap ok tadi... friend,,,,
DIE : k thanks... k byew,,, gudnite... assalamualaikum...
LIEYA : walaikumussalam..

sebelum die nak tamat kan mesej tu...
lieya ingat die nak mesej ngan lieya ag...\
rupe-rupe nye tak...
nak je lieya sound die...
tapi, lieya tak boleh wat cam tu...
padahal lieya dah nak dekat 7 bulan kapel ngan die....
huhuhuhu...
cedih nye.....
ಥ_ಥ
(╥﹏╥)

kalau korang nak tau citer esok nye... jangan lupe ikuti sedutan akan datang...
+_+

lieya sedih sangat-sangat...


2 ulasan:

  1. don't be sad~
    kumbang bukan seekor (ayat mcm skema plak an?)

    mungkin akan ade yg lbey baik untuk lieyana~
    be strong dear ;)

    BalasPadam
  2. tq ili...
    kite pun rse mcm tu....
    tq so much dear''''
    ^_^

    BalasPadam