PLEASE behave

PLEASE behave
my NEM: YANA.. setay PORT DICKSON.. now standard POLITEKNIK je.. will be ARCHITECTURE.. and now archi is my life.. ~^_^~

Ahad, 16 September 2012

i_i i'm so SoRry WaN =_=;

assalamualaikum... semua..
korang ape khabar?
sihat?
lieya sihat.. he3... (tak de orang tanye pun, syok sendiri)
sebenarnye.. sekarang nie lieya bosan sangat-sangat...
padahal lusa nant ade exam trial biology...(klau dah tau ade exam tu, g lah belajar.. nie tak asik menghadap blog je)
sebenar nye sekarang nie lieya ngah confuse gler-gler...
nie smua bukan pasal trial exam tu..
tapi............
pasal boyfriend lieya...
sebenarnye, dengan sejujur lieya cakap yang lieya sekarang nie ngah pelik sangat-sangat..
mane taknye... nama je orang berkapel tapi dah dua,tiga,empat ary tak mesej...
lieya tau semua tu salah lieya...
bile die sent mesej setiap malam.. mesti lieya dah tido..kalau tak pun lieya busy ngah study...jadi malas nak mesej..
tapi, semalam petang lieya sent mesej dekat die.. die tak balas pun... sampai malam lieya tunggu tak balas-balas...
nie ke dinamakan orang berkapel..
memang lah die tak de pengalaman berkapel, tapi jangan lah buat lieya macam nie...
memang lieya akui yang lieya pun salah gak.. pernah sampai tiga malam die sent mesej lieya tak balas...
mesti korang pelik kan kenapa asik malam je mesej...
bab die keje sampai kul 5.. tapi, kadang-kadang OT sampai kul 8...
dan kadang kala lak bile lieya mesej die mase ari minggu die tak balaz gak...
hu3.. lieya cedih sangat...
ade satu kali tu lieya ade tanye die satu benda... 
ME: ayng.. cyng ade nak tanye satu benda lah.. boleh tak?
HE: boleh je.. ape die?
ME: ayng ade ape-ape benda yang tak puas aty kat cyng tak?
HE: tak de.. nape?
die cakap je tak de.. tapi, lieya mcam ade rase tak puas aty gak ngan die bile die cakap macam tu...
macam ade rahsia je...
membe lieya pernah nasihat kan dengan lieya suruh bincang ngan die..
tapi...
lieya tak tau nak mule dari mane..
sebenarnye, memang pernah terniat kat aty lieya yang lieya macam nak minta clash aje ngan die...
tapi,, lieya tak berani gak nak cakap ngan die...

walaupun dah dekat 7 bulan kitorang kapel..
lieya rase macam lieya nie cinta olok-olok kat die...
macam takde perasaan..
membe lieya sampai tak tau nak cakap ape lagi dengan lieya...
tapi, ary nie.. lieya macam dah tekad nak minta putus ngan die...
kakak lieya cakap kalau nak minta putus tu jangan minta maaf ngan die.. bab benda tu akan lagi menyakitkan aty die..
bagi mereka yang berpengalaman, boleh tak tolong lieya..
hu3..




Tiada ulasan:

Catat Ulasan