PLEASE behave

PLEASE behave
my NEM: YANA.. setay PORT DICKSON.. now standard POLITEKNIK je.. will be ARCHITECTURE.. and now archi is my life.. ~^_^~

Jumaat, 24 Ogos 2012

ᵔ.ᵔ(AkHiRnYe)ᵔ.ᵔ

٩(●̮̮̃•)۶
assalamualaikum semua...
ary nie lieya nak cite kan pasal putus nye hubungan lieya dengan seorang lelaki yang bergalar ONE..
lelaki nie bukan my bf but, abang angkat lieya...
kitorang berkenalan pun dari fb..
nak tau macam mane lieya boleh jadi adik angkat dia...
bab dia bosan..
dia ngah ade masalah ngan makwe dia...
dah tu,mase firstly dia nak jadi bf lieya lah..
tapi, lieya tak nak... bab lieya dah ade pakwe...
dah tu lieya bagi lah idea nak jadi adik angkat dia...
first, lieya rase seronok sangat...
bab lieya pikir ade abang angkat nie best...
macam membe lieya...
abang angkat dia baek...
tapi, rupe-rupe nye tak best langsung..
lagi, lieya rase stress ade lah...
nak tau macam mane hubungan kitorang bleh putus..
bab dia mendesak lieya untuk buat perkara yang lieya tak nak...
ehh ehh!!
korang jangan pikir yang bukan-bukan tau...
bab bukan benda tu..
dan sebenarnye hubungan kitorang baru je berakhir tadi...
nak tau tadi pagi nie dia missed call lieya 7 kali... dalam kul 8 macam tu... dah tu dia bagi mesej...
dia cakap dia tak kan ganggu lieya lagi... hu3... bestnye...
nak kate lieya sedih.... (╥﹏╥) tak de rasenye...
dan sekarang nie lieya dah bebas... yeah yeah!!
(≧◡≦)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan