PLEASE behave

PLEASE behave
my NEM: YANA.. setay PORT DICKSON.. now standard POLITEKNIK je.. will be ARCHITECTURE.. and now archi is my life.. ~^_^~

Khamis, 5 Julai 2012

o_0 'NeO' YaNg CoMeY 0_o

assalamualaikum semua...
hari nie lieya macam nak berubahlah...
tak tau lah berubah yang macam mana, tapi yan pasti berubah..
he3...

comel tak teddy bear lieya?
teddy bear nie dapat bukan sebab dibeli kat kedai..
tapi, abang maen game yang gerak2 tu...
hu3..
mana ade game yang tak gerakkan..
ape lah lieya nie...

dengan jujur lieya cakap yang teddy bear nie, adalah teddy bear yang first lieya dapat...
walaupun tak lah besar sangat..
lieya bagi nama kat teddy bear nie 'NeO'
sempena ape pun tak tau lah...
ok lah... ini je lah cie lieya yang nak kongsi ngan korang..
tak de lah best sangat kan.. harap korang enjoy!!
^_^

Tiada ulasan:

Catat Ulasan