PLEASE behave

PLEASE behave
my NEM: YANA.. setay PORT DICKSON.. now standard POLITEKNIK je.. will be ARCHITECTURE.. and now archi is my life.. ~^_^~

Selasa, 20 Mac 2012

My StOrY...

so sad!!!! :'(

Love....
tak dpt nk mcj si dia..
hu3..
enset buat hal...
skrin putih je..
just bleh wt call je..
mcj tak bleh..

Wan.. cyg.. swey.. ye...
i misz you too..

HomEWorK..
masa cuti penggal pertama..
cikgu bnyak bag keje sekolah..
my mmbe say "dah mcm keje sekolah untuk cuti sebulan je.."
I just say "nak wat cmne ini dah takdir dan suratan kite.. hak3.."

PerIsTiWa...
semalam..
dapat majalah sekolah..
wow... bnyak jugk gambar aku.. hak..
tap, bukan nie yg aq nk bag tau..
aq nk copy paste dialog yg mmbe aku buat..
swey hakim..
aq ciplak lk.. hak3...

dalam sebuah tadika, 2 kanak-kanak sedang bergaduh.

dihan: kau memang beruk la!!
aniq  : kau la beruk...!!
dihan: kau lah beruk.. kata aku pulak..

kemudian datanglah cikgu tadika untuk meleraikan pertengkaran tersebut.

cikguapa pasal gaduh-gaduh ni? kan tak baek..
aniq : beruk nie kate saya  beruk cikgu..
cikgu: dihan, aniq mari sini. cuba tengok tangan kamu? sama kan?
dihan dan aniq: sama cikgu!!
cikgu: cuba tengok mata, hidung, dan telinga kamu.. sama jugak kan?
dihan dan aniq: sama jugak cikgu!!
cikgu: kalau dah semuanya sama.. kalau dihan beruk, aniq pun beruk..                faham?
dihan dan aniq: faham cikgu!!
dihan: tapi, tangan, mata, hidung dan telinga sama macam kitorang.. jadi cikgu pun beruk lah?
cikgu: sabo je lah.. (dalam art) [<3]






Tiada ulasan:

Catat Ulasan