PLEASE behave

PLEASE behave
my NEM: YANA.. setay PORT DICKSON.. now standard POLITEKNIK je.. will be ARCHITECTURE.. and now archi is my life.. ~^_^~

Sabtu, 24 Mac 2012

WhAt Is LoVe?



CiNtA? ApA eRtI NyE?


maaf...
hanya itu yang perlu si dia sebut..
tapi, kenapa sangat sukar bagi si dia..


please...
ayat yang sering disebut oleh nye...
kenapa sangat senang bagi si dia?


i love u...
ayat yang mencairkan hati wanita...
ayat yang juga paling senang disebuti bagi kaum lelaki yang berfoya...


adakah itu cinta sejati?
sungguh sukar untuk mentafsirkan nye...

















Fikir-fikirkn lh..
if you all can give me the answer...
just coment....

<pUrPlE_GiRl>

Jumaat, 23 Mac 2012

ToLoNgi aQ!!!!!!



aQ CiNtAkAn KaU...

setiap kali memandangnye hatiku...
ahh!!
berdebar-debar...
tapi aq tidak secocok bersama dengan nya...

dia milik seseorang... 
dan aq juga begitu...
aq tak bleh menjadi seorang yang curang dalam cinta...
aq tak bleh menjadi seorang perampas...
adakah aq perlu berterus-terang pada nya?
adakah dia akan terima aq?
bagaimana dengan pakwe aq pula?

kepala ini terlalu kusut memikirkan nye..
kadang-kadang aq masih rasa ragu-ragu dalam hubungan aq ini..
aq juga rasa ragu-ragu terhadap pakwe aq itu..

FrOm: PurpLe_girzL..




I LiKe ThiS SoNg..


Dulu
Aku pandang diriku
Kekasih yang setia
Tak pernah berdusta
Kini
Aku mulai merasa
Sedap hati mendua
Perlahanku tinggalkan kamu
Tapi
Semakin jauh aku
Semakin aku rindu
Rindukan kamu
Menyesal aku putuskan kamu
Kerna ternyata aku tak mampu
Menahan siksa azab cintamu
Aduh aduh mana tahan batinku
MungkinMungkinkah kita bisa
Perbaiki semua
Kembali bersama
kernaSemakin jauh aku
Semakin aku rindu
Rindukan kamu
Menyesal aku putuskan kamu
Kerna ternyata aku tak mampu
Menahan siksa azab cintamu
Aduh aduh mana tahan batinku
Benar apa kau ucapkan dulu
Takkan mudah ku lepaskan kamu
Menyesal aku curangi kamu
Aduh aduh Tuhan tolong aku
Menyesal aku tinggalkan kamu
Kerna ternyata aku tak mampu
Menahan siksa azab cintamu
Aduh aduh mana tahan batinku
Benar apa kau ucapkan dulu
Takkan mudah ku lepaskan kamu
Menyesal aku curangi kamu
Aduh aduh Tuhan tolong aku
Menyesal aku putuskan kamu
Kerna ternyata aku tak mampu
Menahan siksa azab cintamu
Aduh aduh mana tahan batinku
kLaNgIt...
SeSaL MeNdUa...

< LiEyAnA >


Khamis, 22 Mac 2012

Be My FrIeNd 4EvEr HoNeY...

aQ bLeH JaDi GlEr...

aq syg dia..
aq dh anggap dia mcm kembar aq..
tapi, kenapa aq berperasaan mcm nie terhadap dia..
aq bencikn perasaan ini..
aq takut perasaan ini akn mmbuatkn persahabatan aq dn dia hancur..

tolong lh aq..
mcm mne nk buatkn perasaan ini hilang..
aq nk berbaik dgn dia mcm dulu..
aq harap dia dpt maaf kn aq..
kerana tindakan yg, aq ambil dgn menjauhkn diri tlh buat kn dia terasa hati..
so sorry!!!!!!


i hope our relationship will not be stopped and suspended..
i hope too we can hang out like before.. 


< LiEyAnA>

Selasa, 20 Mac 2012

My StOrY...

so sad!!!! :'(

Love....
tak dpt nk mcj si dia..
hu3..
enset buat hal...
skrin putih je..
just bleh wt call je..
mcj tak bleh..

Wan.. cyg.. swey.. ye...
i misz you too..

HomEWorK..
masa cuti penggal pertama..
cikgu bnyak bag keje sekolah..
my mmbe say "dah mcm keje sekolah untuk cuti sebulan je.."
I just say "nak wat cmne ini dah takdir dan suratan kite.. hak3.."

PerIsTiWa...
semalam..
dapat majalah sekolah..
wow... bnyak jugk gambar aku.. hak..
tap, bukan nie yg aq nk bag tau..
aq nk copy paste dialog yg mmbe aku buat..
swey hakim..
aq ciplak lk.. hak3...

dalam sebuah tadika, 2 kanak-kanak sedang bergaduh.

dihan: kau memang beruk la!!
aniq  : kau la beruk...!!
dihan: kau lah beruk.. kata aku pulak..

kemudian datanglah cikgu tadika untuk meleraikan pertengkaran tersebut.

cikguapa pasal gaduh-gaduh ni? kan tak baek..
aniq : beruk nie kate saya  beruk cikgu..
cikgu: dihan, aniq mari sini. cuba tengok tangan kamu? sama kan?
dihan dan aniq: sama cikgu!!
cikgu: cuba tengok mata, hidung, dan telinga kamu.. sama jugak kan?
dihan dan aniq: sama jugak cikgu!!
cikgu: kalau dah semuanya sama.. kalau dihan beruk, aniq pun beruk..                faham?
dihan dan aniq: faham cikgu!!
dihan: tapi, tangan, mata, hidung dan telinga sama macam kitorang.. jadi cikgu pun beruk lah?
cikgu: sabo je lah.. (dalam art) [<3]






Ahad, 18 Mac 2012

HoKiE... 2012


<HoKiE... KeNaNgAn TerAkhIr Ku 2012....>

the two girl with me is my friend..
girl2 yg duk dari kanan gmbr itu, nama nye aimy..
and yg sebelah nye pulak mija..
yg ketiga tu pula aq.. (purple_girlz)

kitorang dapat tempat ketiga...
bukn senang nak dapat kedudukan itu, kerana pelbagai cabaran yg kitorang hadapi..
sampai pukulan penalti lag..
hu3..

walaupun tahun nie number 1 bukn milik kami..
kami akn pastikn thun dpan milik kami..

From: <LieYa>





kEpEnAtAn.. LiEyA

huh!!
penat...
gotong-royong kat umah..
demi menghapuskan makhluk yang ketot (nyamuk) tu, terpaksa aku mengorbankan diri..
hak3... :D
nak tau sebab aku kena mengorbankan diri ini..
hu3..  :'(
ibuku mengadu mengenai tidak dapat nak tido pada waktu malam..
nie punca daripada makhluk ketot tu lah..
hui!!
punca2!!
hasil nya aku bukan saja dapat memusnahkan makhluk ketot tu, malah dapat juga membersihkan persekitaran rumah.. (RUMAHKU, SYURGA KU...)